اخبار و اعلانات

روال پذیرش مقالات

روال پذیرش در این مجله، پس از تکمیل فرایند داوری بدون نام مقالات توسط حداقل دو داور، تایید در جلسه هیات تحریریه می باشد.

تماس با مجله

جهت ارتباط با تلفن مجله در روزهای شنبه الی دو شنبه ساعت 10 تا 14 تماس گرفته شود

نویسنده مسئول در مقالات دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند بر اساس مصوبه مورخ ۰۹/‏۰۲/‏۹۱‬ شورای پژوهش و فناوری دانشگاه، در هیچ یک از مقالات پژوهشی چاپ شده در نشریات داخلی و بین المللی که زیر نظر عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نگارش می‌شود، دانشجو نباید نویسنده مسئول باشد و طبق بند ۴-۱-۲۵ آیین نامه تخصیص اعتبار ویژه (گرنت) مصوب ۲۶/‏۰۴/‏۹۵ شورای‬ پژوهش و فناوری دانشگاه (جدید)، در صورت عدم رعایت این امر، به عضو / اعضای هیئت علمی نویسنده مقاله امتیاز اعتبار ویژه تعلق نخواهد گرفت.

عدم امکان صدور گواهی پذیرش

براساس ابلاغ معاونت محترم پژوهشی دانشگاه تهران، صدور هر گونه گواهی پذیرش امکان پذیر نمی باشد.

مطالعه بیشتر

لطفا هر گونه سئوال و پیگیری مقالات تنها از طریق ایمیل مجله mag_natures@ut.ac.ir صورت پذیرد.

لطفا هر گونه سئوال و پیگیری مقالات از طریق ایمیل مجله mag_natures@ut.ac.ir صورت پذیرد.