هدف اصلی این مقاله مطالعه عوامل گوناگون اجتماعی و اقتصادی می باشد که بر تمایل به پرداخت برای محافظت از محیط زیست تبریز از سوی آنان تاثیر می گذارد . پژوهش حاضر از دو بخش اصلی تشکیل یافته است : نخست برآوردی از وضعیت کنونی مکان مورد مطالعه از لحاظ اقتصادی - اجتماعی - و محیط زیستی - و دوم تحلیل یافته های تحقیق مستخرج از دیدگاه و رویکردهای مردم . روش ارزیابی مشروط به منظور تحلیل آماری و تبیین رابطه بین پارامترهای مختلف و میزان تمایل به پرداخت مورد استفاده قرار گرفته است . نتایج تحقیق نشان می دهد که هر فرد مایل است به طور متوسط ماهیانه مبلغ 41140 ریال جهت حفاظت از محیط زیست بپردازد .
دوست,دکتر علی محمد خورشید . (1383). کاربرد روش ارزیابی مشروط در بر آورد میزان تمایل به پرداخت برای حفاظت محیط زیست تبریز. (e11047). محیط شناسی, 30(36), e11047
MLA
دوست,دکتر علی محمد خورشید . "کاربرد روش ارزیابی مشروط در بر آورد میزان تمایل به پرداخت برای حفاظت محیط زیست تبریز" .e11047 , محیط شناسی, 30, 36, 1383, e11047.
HARVARD
دوست دکتر علی محمد خورشید. (1383). 'کاربرد روش ارزیابی مشروط در بر آورد میزان تمایل به پرداخت برای حفاظت محیط زیست تبریز', محیط شناسی, 30(36), e11047.
CHICAGO
دکتر علی محمد خورشید دوست, "کاربرد روش ارزیابی مشروط در بر آورد میزان تمایل به پرداخت برای حفاظت محیط زیست تبریز," محیط شناسی, 30 36 (1383): e11047,
VANCOUVER
دوست دکتر علی محمد خورشید. کاربرد روش ارزیابی مشروط در بر آورد میزان تمایل به پرداخت برای حفاظت محیط زیست تبریز. محیط شناسی. 1383;30(36):e11047.